4.1 Eenzaam, dronken en gewillig.

Photo by Ari Seg

Scroll this

Terwijl ze mij zoende voelde ik de koude gloed van haar lippen op de mijne. Haar handen gleden over heel mijn lichaam. Over mijn rug, mijn benen en af en toe verdwenen ze in mijn haren.  

Haar naam was Lotte.  

En ik kende haar via Tinder. 

Ze was klein, lief en had een intrigerend krullipje. Die avond droeg ze een zwarte crop top waardoor haar navelpiercing aan de wereld werd tentoongesteld. Ze was het soort meisje dat op het eerste gezicht onschuldig leek, om je vervolgens te verleiden met een bravoure die alle onschuld met de grond gelijk maakte. Alsof ze een dikke middelvinger wilde uitsteken naar alles wat mensen in die eerste ontmoeting maar veronderstelde. 

Ik voelde me aangetrokken tot de contradictie die zij vormde. Tegelijkertijd zag ik geen toekomst in ons. Dit was onze eerste ontmoeting en meteen wist ik dat ze, ondanks haar stoere neiging, mij nooit echt zou kunnen tegenhouden. Ze zou mijn chaos niet in bedwang weten te houden en zo iemand had ik hard nodig. 

Maar toch zat ik dronken in haar studentenhuis, die mij vaagjes bekend voor kwam.  

Ik wist dat dit met Katie te maken had. 

Ze was volledig uit mijn leven verdwenen waardoor mijn eenzaamheid alleen maar was gegroeid. Het had me roekeloos gemaakt. De drempel om met iemand mee naar huis te gaan was alleen maar lager geworden en daar was Lotte het eerste slachtoffer van.  

Ook al had ik haar al van tevoren duidelijk gemaakt dat het nooit iets tussen ons zou worden, wist ik al dat dit slecht ging aflopen. 

Ik realiseerde me dat ik het perfecte voorbeeld was voor alles wat er mis was met de moderne man. 

Maar ik was dronken, geil en eenzaam en zij was het onfortuinlijke medicijn voor de avond.  

Lotte lag op mij en haar topje en bh hadden de grond al geraakt. De drank maakte ons beide gewillig en voor ik het zelf doorhad lagen we samen naakt in bed. Ze zat op mij terwijl we de maat van de muziek met onze heupen volgden.  

Ondertussen had ik een sigaret in mijn mond. Ik wist niet of Lotte doorhad dat ik aan het roken was of dat het haar simpelweg niet kon boeien maar ik was veel te dronken om er aandacht aan te besteden. 

De seks was rustig, sensueel. Misschien kwam het door de flikkering van de kaarsen of de rustige muziek die Lotte had opgezet maar op de een of andere manier was het fijn. 

Rustgevend. 

Zo rustgevend zelfs dat ik langzaam begon weg te dommelen. Ik probeerde te vechten tegen mijn vermoeidheid maar naarmate het langer duurde begonnen mijn ogen zich steeds verder te sluiten. Lotte had het door en gaf me een klein klapje in mijn gezicht terwijl ze het ritme bleef volgen. 

‘’Teveel gedronken, Bobje?’’ Zei ze met een sensuele stem. 

Met kleine oogjes keek ik haar aan en knikte. 

‘’Dit is geen goede eerste indruk, hè.’’ 

‘’Ik ben sowieso niet goed in eerste indrukken. Is niet echt een van mijn talenten.’’ 

Ze moest lachen terwijl haar heupen ongenadig bleven bewegen. Haar handen streelde over mijn borst, vervolgens gleden ze over mijn armen om bij mijn handen tot stilstand te komen. Ze pakte mijn polsen en begeleidde ze naar haar heupen terwijl ik steeds verder wegdreef. 

Ik keek naar mijn handen, naar Lotte en zuchtte. 

‘’Je moet dit echt niet verkeerd opvatten maar ik denk dat het vanavond niet gaat lukken.’’ 

‘’Wat niet?’’ 

‘’Klaarkomen.’’ 

‘’Je hebt echt teveel gedronken, hè.’’ 

‘’Just a little bit.’’ 

Ze liet haar hoofd vallen op mijn schouder. 

‘’Plus mijn bedtijd is al geweest.’’ Zei ik met een klein lachje.  

‘’Je blijft wel slapen toch?’’ 

‘’Aber naturlich. Ik heb je al geblueballed. Als ik jou nu ook nog eens zou verlaten, zou ik toch maar een harteloze jongen zijn.’’  

Haar hoofd lag nog steeds op mijn schouder en ik voelde haar lachen. 

‘’Maar ik ga je wel voor een paar minuten verlaten, want deze jongen moet hoognodig naar de wc.’’ 

Voor een seconde hief Lotte haar hoofd op, keek mij aan en drukte een kus op mijn lippen. Vervolgens rolde ze van mij af. Ik stond op maar tijdens het opstaan maakte de alcohol zijn entree en nam de duizeligheid over. 

Eerst zwalkte ik naar rechts, toen naar links en uiteindelijk kwam ik strompelend bij haar deur uit. Ik had mijn hand al op de klink toen Lotte mijn naam riep. 

‘’Ik zou wel even mijn badjas aandoen. Mijn huisgenoten zullen jouw naaktheid niet echt waarderen. ‘’ 

Ik keek zoekend door Lotte haar kamer. 

‘’Waar ligt die?’’ 

‘’Kijk eens naar de deur.’’ 

Ik draaide me om en voor mij hing een felroze, zeer wollige badjas. Zonder verder iets te zeggen pakte ik de badjas, deed hem aan en liep naar de wc toe. De hallen van het studentenhuis waren verwarrend maar tegelijkertijd had ik het vreemde gevoel alsof ik hier al vaker was geweest.  

Alleen zorgde de overmatige dosis alcohol ervoor dat ik me het even niet kon herinneren.  

Voor een volle minuut was ik aan het plassen waarna ik mezelf in de spiegel bekeek. Mijn huid was bleker dan normaal maar de schram op mijn wenkbrauw was goed aan het genezen. Ook al zat er nu een vies donker korstje op, was ik allang blij dat de fysieke herinnering aan Giovanni binnenkort weg zou zijn.  

Uiteindelijk liep ik weer terug naar de kamer. Ik deed de deur open. Het was pikdonker. Lotte had schijnbaar de kaarsjes al uitgeblazen en de muziek uitgezet. Op de achtergrond hoorde ik haar lichtjes slapen.  

Ik deed de badjas uit, gooide hem op de grond en ging naakt in het bed liggen. 

En, binnen no-time was ik weer in mijn eigen wereld. 

Vorige post Deel 3 Volgende post