2.21 Blijf van mijn jeugd af.

Photo by Naomi Christie

Scroll this

Het begon ondertussen een ritueel te worden.

Elke keer als ik en Mia ruzie hadden, hadden we seks en werd er nooit meer over gesproken.

Soms kreeg ik daadwerkelijk het idee dat ze alle haat jegens mij eruit wilde neuken. Alsof ze mij wilde straffen met haar vrouwelijkheid. En ik, ik ging daarin mee.

Nooit duwde ik mezelf van haar af, of vertelde ik haar dat het een ongezonde gewoonte was. Ik maakte er simpelweg gebruik van. Tijdens de seks had ik er geen last van, voornamelijk omdat al mijn emoties in mijn penis zaten verstopt. Zodra ik was klaargekomen en mijn sperma me verloste van mijn emotieloze staat werd ik gegijzeld door een onverklaarbare melancholie.

Mia zou hier vervolgens op inspelen door met een zwoele stem te beginnen over haar problemen, mijn problemen en hoe fucked up de wereld was.

Ik wist niet wat beter was, de seks of de after-sex talk.

En dit keer was het exact hetzelfde.

De uitgelopen mascara zat nog verspreid rond de ogen van Mia. Ik stond uit het raam van de slaapkamer te kijken naar de mensen op het station, die met de voorbij tikkende minuten steeds aparter werden. Zij had een deken om haar naakte lichaam gewikkeld en zat door haar playlist te scrollen opzoek naar een ander nummer. Op zulke momenten leek het echt alsof ik en Mia voor elkaar waren bestemd. De haat was weg. Het schuldgevoel was verdwenen als sneeuw voor de zon en alle chaos werd verplaatst door een deken van kalmte.

Alles leek te kloppen.

Mia bewoog zich rusteloos door het bed, ik keek niet naar haar om. Ik zat vast in het uitzicht, vast in de mensen die op dit uur nog rond dwarrelde op het station.

‘’Waar denk je aan, Bob?’’

Ik haalde mijn schouders op.

‘’Niets, ik adoreer slechts dit uitzicht.’’ Liet ik los met een tevreden zucht.

‘’Kom terug naar bed, mensen kunnen jouw penis zien.’’

‘’Dit slappe ding?’’

Mia moest lachen.

‘’Daar verschillen de meningen over. Ik wil je gewoon naast mij hebben.’’

Met een kreun ging Mia op haar buik liggen, legde haar hoofd tussen de palmen van haar handen en keek mij met een sensuele blik aan. Haar blonde haar viel over haar schouders en verborg haar borsten. Vluchtig keek ik haar aan, het leek alsof we in een of ander Adam en Eva scenario waren beland.

Ze zette haar sensuele maar tevens licht hese stem op en liet de woorden: ‘’Hoe was jij eigenlijk als kind, Bob?’’ van haar tong af glijden.

Ik voelde me niet aangetrokken tot Mia maar zodra ze deze stem opzette na de seks. Haar draden sponnen dan langzaam een cocon om mij heen en voordat ik het zelf doorhad, zat ik verstrikt als een weerloos insect in haar val.

En ik wist, dat Mia dat ook wist.

Op dat soort momenten moest ik voorzichtig zijn met de informatie die ik haar gaf. Wat ik dacht, wat ik voelde en waar ik over droomde. Ze was het soort meisje dat alles wilde weten maar ze was ook het soort meisje dat alles tegen mij zou gebruiken in het heetst van de strijd.

Het leek of de Mia, die ik in de buitenwereld leerde kennen, in de slaapkamer niet meer bestond.

Ik draaide me om en keek Mia aan, die nog steeds naakt op bed lag.

Ongeïnteresseerd haalde ik mijn schouders op.

‘’Fuck do I know, middelmatig?’’ Antwoordde ik sarcastisch om te voorkomen dat ik mijn mond voorbij zou praten.

‘’Ben je niet gepest vroeger?’’

‘’Totaal niet.’’ Ik keek onrustig om mij heen. ‘’Maar lieve Mia, ik heb ondertussen al een dag niet gerookt. Kan ik hier ergens in de buurt nog iets halen?’’

‘’Het is al bijna vier uur, Bob. Ik betwijfel het.’’

‘’Godverdomme.’’

‘’Laten we een deal maken, Bob. Danny heeft hier nog een pakje liggen, als jij mij meer verteld over jouw jeugd dan pak ik dat pakje voor je. Je mag zelfs uit het raam roken.’’

‘’Je bent wel erg nieuwsgierig naar mijn jeugd.’’

Mia zette een klein grijnsje op.

‘’Ik ben gewoon nieuwsgierig naar waar jij vandaan komt. Hoe je zo bent geworden, enzo.’’

Met een zucht ging ik op het bed zitten. Ik had nicotine nodig maar ik wilde ook niet zwichten, zelfs niet voor die verlossende eerste hijs. Maar, then again, wat kon een beetje informatie over mijn jeugd nou kwaad doen?

Zij haar wens en ik mijn sigaretten.

‘’Sure.’’ Antwoordde ik. ‘’Wat wil je weten?’’

‘’Vertel me iets over jouw jeugd.’’ Nog steeds sprak ze met dezelfde sensuele toon.

‘’Ik was de zoon van middelmatigheid. Haalde oké punten. Werd niet gepest maar was ook niet populair. Ik was, zeg maar, zo’n jongen die nooit opviel, die altijd opging in de menigte.’’

Ze trok mijn lichaam naar achter en zorgde ervoor dat ik met mijn hoofd op een kussen terecht kwam. Haarzelf positioneerde ze tegenover mij. Haar ogen keken mij indringend aan terwijl ze verder ging met haar inquisitie.

‘’Vond je dat kut dan?’’

‘’Mwah, ergens vond ik het chill om nooit op te vallen maar aan de andere kant heeft iedereen wel eens behoefte aan een podium.’’

Voor een seconde viel ik stil. De realisatie kwam als een vallende baksteen op mijn hoofd, vertellend dat ik een grote fout had gemaakt en de consequenties van haar web onder ogen moest zien.

‘’Wat is er, Bobje? Je bent stil.’’

‘’Ik heb hoognodig die sigaretten nodig.’’

‘’Ik pak ze nu, maar dan wil ik wel meer horen.’’

Ik knikte ja en binnen een paar minuten kwam ze opgewekt terug met een pakje sigaretten.

Het waren mint sigaretten.

Fucking. Mint. Sigaretten.

 

Vorige post Volgende post