4.25 Verlos me, vernietig me of verlaat me

By Danny Lane

Scroll this

Katie keek me met schrik aan. Ze had een blik in haar ogen die eigenlijk bestemd was voor criminelen, pedofielen of elke andere vorm van verknipte geesten die deze aarden bewandelden. Maar toch, om de een of andere reden kreeg ik hem.

Omdat ik mijn gevoelens uitte.

Omdat ik me kwetsbaar opstelde.

‘’Je bent verliefd op mij!?’’ schreeuwde ze uit terwijl dezelfde blik nog steeds op haar gezicht rustte.

Stilzwijgend knikte ik.

‘’Weet je überhaupt wel wat liefde is, Bob?’’ Schreeuwde Katie uit terwijl ze opstond. ‘’Want ik geloof er vrij weinig van. Misschien ben je verliefd op het idee van mij, maar je kunt niet echt verliefd zijn op mij.’’

Ik nam een slok van de wijn, keek haar aan en vroeg: ‘’Waarom niet?’’

‘’Omdat jij dit niet bent!’’

‘’Vind je dit niet een beetje lullig om te zeggen tegen iemand die net zijn gevoelens heeft geuit?’’

‘’Nee, ja, weet ik niet.’’ Zei ze terwijl ze weer ging zitten. ‘’Wat moet ik hiermee, Bob, vertel me wat je van me verwacht.’’

Ik haalde mijn schouders op, zette het wijnglas terug op de tafel en pakte een sigaret.

‘’I don’t know Katie. Vertel me wat je nu voelt, wat je denkt en waar je hopeloos naar verlangd. Vertel me dat je hetzelfde voelt, me haat of vrienden wilt blijven. Het maakt niet uit. Zolang je me niet langer in dit emotionele vagevuur laat hangen. Verlos me, vernietig me of verlaat me.’’

Ondertussen pakte ik mijn aansteker uit mijn broekzak.

‘’Het maakt me niet uit, wat hieruit volgt. Ik wilde het delen met je, maar alsjeblieft doe er iets mee.’’

Met een diepe zucht gooide ze haar vermoeide gezicht hopeloos in haar handen.

‘’Je loopt echt met mijn hoofd te spelen, Bob.’’

‘’Dat is niet mijn bedoeling, Katie. Dat weet je.’’

Chaotisch gooide ze haar hoofd plotseling omhoog, alsof er een onverwachte gedachte door haar brein spookte. De plotseling beweging zorgde ervoor dat haar bruine haren sierlijk naar achter vlogen.

En toen kwam haar charisma weer naar boven.

Haar sensuele tedere kant die een van de grootste zwakke plek voor mij was.

‘’Je bent verliefd op me.’’ Herhaalde ze met een ironische toon. ‘’Geweldig, gewoon geweldig.’’

Haar bewegingen werden met de seconde onrustiger. Katie kon niet meer stil zitten en herpositioneerde constant haar benen, haar armen of haar haar. En terwijl ik naar de wilde, onverwachte bewegingen van Katie zat te kijken, verdween plotseling alle spanning van het moment.

Het maakte me plots echt niet meer uit wat er uit dit gesprek zou komen. Want de realisatie dat ik voor altijd de herinneringen had stelde me gerust. Dat was een van de weinige dingen die niet konden worden afgepakt.

Ze zaten geketend aan mijn leven en niets of niemand zou ervoor kunnen zorgen dat ik het los zou laten.

‘’Katie.’’ Zei ik terwijl ik naar voren boog. Ondertussen keek ze geschrokken omhoog, alsof ze mijn aanwezigheid al vergeten was. ‘’Ik ben gek op je.’’

‘’Ik heb het gevoel dat ik gek word, Bob.’’

Ik lachte, leunde naar voren terwijl ze me aankeek en zoende haar. En terwijl mijn lippen de hare aanraakte voelde ik plotseling haar hand op mijn been. Ik opende mijn ogen en zag de gesloten ogen van Katie op neusafstand van de mijne.

Uiteindelijk zoende we voor een poosje.

Gingen naar boven.

En hadden seks.

Sinds Mia had ik een bepaalde angst gekregen om intensief lichamelijk contact aan te gaan met iemand. Ook al had ik paar weken geleden seks gehad met Lotte -wat meer een resultaat was van de overvloed van drank dan dat het iets met lust te maken had-, had ik me voor lange tijd ingehouden.

Maar dit.

De seks met Katie was anders.

Anders dan bij Mia, of Lotte.

Er ontstond een bepaalde sensatie tussen onze lichamen waar ik mijn vinger niet helemaal op kon leggen. Maar het was prettig en tegelijkertijd onbeschrijfelijk. Ik kon het beter als een drug omschrijven dan een gepassioneerd moment van lust.

Uiteindelijk vielen we beide in slaap. Een paar uur daarna werd ik wakker, het was nog donker buiten en Katie lag nog in diepe slaap. Ik pakte het pakje Camel uit mijn broekzak, opende het raam en ging naakt op de vensterbank zitten.

En terwijl ik de sigaret aan het roken was keek ik naar Katie.

Haar mooie gezicht.

Haar lange bruine haren.

Haar perfect gevormde lichaam.

En hoe lang ik ook keek, ik kon het nog steeds niet geloven.

Vorige post Volgende post