Neuk me (Een Ode Aan de Nice Guys)

Matthew Simmons - Neuk Me

Scroll this

Schatje toch.

Zie me staan.

Ik heb voor je gedoucht en mijn haren bedekt in een chemisch goedje waarvan ik eigenlijk niets begrijp. Kijk naar mijn overhemd. Het is duur. Ik weet niet zo goed waarom, maar andere mensen weten waarom het duur is. Ruik mijn parfum, mijn allure, het goddelijke zweet wat ik je gun. Het riekt toch naar een echte man.

Kijk naar die losers om je heen.

Hoeveel gasten hebben je al niet proberen te versieren? Het is maar goed dat ik hier ben. Dat ik je gered heb. Stel je voor wat er was gebeurt als ik er niet was! Oh. Je hebt geluk met mij. Noem mij jouw beschermer, jouw bevrijder, jouw mannetje. Dus laat me een drankje voor je kopen, want dat ben je mij minimaal toch wel verschuldigd?

Kijk naar me.

Ik ben succesvol. De wereld ligt aan mijn voeten en ik kan iedereen hebben die ik wil. Maar ik wil jou hebben, baby. Lekker ding. Oh. Ga je naar de sportschool, want hoe kan je anders zo’n kontje hebben? Ik mag het toch wel even aanraken, toch? Waarom zou je anders met zo’n schatkist op jouw achterste lopen. Laat me even voelen.

Ik vraag het netjes toch?

Oh. Kom op. Ik snap dat je graag hard to get wil spelen, maar je weet tegen wie je het hebt toch. Je wil me. Vertel het me nou maar gewoon. Ik haat al die small talk, snapje? Laten we gewoon direct zijn. We zijn twee dieren die willen paren. Dus laten we het toneelstukje achterwegen laten.

Trut!

Wat doe je nou moeilijk. Ik kan iedereen hebben die ik wil en ik kies jou. Je moet je vereerd voelen in plaats van zo arrogant te doen. Zo knap ben je eigenlijk ook niet. Je hebt teveel make-up op en je kan makkelijk nog wel wat afvallen. Snap je niet dat je geluk met mij hebt. Ik neem je voor hoe je bent. Niet zoals al die andere gasten. Ik ben een van die goede mannen, dat begrijp je toch wel?

Maar ik heb liever niet dat je met andere mannen praat. Ze zijn smerig. Willen maar een ding, namelijk in jou komen. Ik niet hoor, maar de andere wel. Dus hou het maar bij mij. Ik ben beter. One of the good guys, zeg maar.

Dus kom met mij mee naar huis en je gaat een wonderbaarlijke avond tegemoet. Geen zorgen, ik zal niets doen wat je niet wil. Dat is de gentleman die ik ben. Wil je nog een drankje? Een sigaret? Wil je dat ik je zoen? Zal ik dat anders even doen? Is dat wat je wil? Vertel me dat je dat wil!

Vrouw.

Het is allemaal jouw schuld.

Wijf!

Je maakt me gek. Het is allemaal jouw schuld. Jij bent defect, ik ben compleet. Zie je niet dat ik geweldig ben, ik accepteer je zoals je bent. Verwijder die make-up, maar blijf mooi. Wees jouzelf, zolang je naar mij luistert. Leef jouw leven, zolang het om mij draait.

Je wil met mij mee naar huis.

Neuk me.

Omdat ik jou wil neuken.

Pijp me.

Omdat ik jou niet wil beffen.

Welke man doet dat nou?

KIJK NAAR ME!

Ik ben jouw verlosser, jouw oplossing, de verbetering in jouw zielige leventje.

WAAROM ERKEN JE MIJ NIET?

HOE DURF JE VAN MIJ WEG TE LOPEN!?

Slet! Hoer! Arrogante kut!

Kom hier en neuk me! Dat is alles waar je goed voor bent!

Je bent helemaal niet zo knap als je denkt!

Hoe durf je mij niet te herkennen!

Hierom ben je arm.

Dit is de reden dat je ongelukkig bent.

Het is allemaal jouw eigen schuld.

Vertieft wijf.

Spermabank!

Je maakt een fout.

Een hele grote fout!

Hierom ben je nog alleen!

Je wijst alle goede mannen af en gaat voor de gasten die je niet meer zien dan een seksspeeltje!

Oh, zo naief.

Zo onwetend.

Je weet dat ik het niet allemaal meende, toch?

Ik wil je gewoon zo graag.

Schatje.

Luister je nog naar me?

Zie je me nog?

Kijk naar me.

En neuk mij.

Met jouw ogen.

We weten beiden dat je me wil.

Toch?

Waar ga je nou heen?

Waarom loop je weer weg?

Kom op.

Spot met het spelletje en ga godverdomme met mij mee!

Kut wijf!

Je denkt teveel!

Laat mij voor je denken.

Ik heb de antwoorden.

De emotionele intelligentie.

Je zal het wel van mij leren. Ik zal het wel laten zien. Dus stop met weglopen. Geloof me, ik zal je verbeteren. Wist je dat ik geld had? Kijk naar mijn bankrekening! Zie je die nullen!? Ha! Heb ik nou jouw interesse? Ik dacht het al. Al die wijven gaan alleen maar voor geld. Teleurstellend. Je bent net zoals iedereen.

Wie zijn die gasten waarmee je staat?

Heb je hen ook geneukt?

Ga bij ze weg!

Ik ben een stuk beter dan hen.

Hoer.

Waarom komen ze nu op mij af!?

Waarom zeggen ze dat ik jou lastig val!

Je wil mij, vuile kut hoer!

Je wil mij!

JE WIL MIJ!